HOME ABOUT US KUNG FU WUSHU TAI CHI TRAINING GALLERY CONTACT
© Wushu Albania 2011

 

Kleodjan Gjini

 

Ka një eksperiencë të gjatë në Artet Marciale prej 17 vjetësh.

Nga viti 1994 - 2000 ka praktikuar disa arte marciale si: Tang Soo Do, Shotokan Karate,  Kickboxing, Okinawa Tai Karate (brezi kafe), Jujitsu, Shito Ryu Karate (brezi i zi), Pangratio Greke.

Nga viti 2000 e më pas ka praktikuar Kung Fu/Wushu (Arte Marciale Kineze) në disa disiplina si: Chin Woo Kung fu, Shaolin Kung Fu Chan, Wushu Moderne, San Shou-Sanda-Kickboxing, Tai chi si dhe Gjimnastikë.

Disa nga shkollat ku është stërvitur janë:

Shaolin Temple UK nën Shifu Shi Yanzi dhe Shifu Shi Yanlei

UK Chin Woo  Athletic Association

Yidao Wushu Liondance

Jep mësim prej më shumë se 4 vitesh në “Chin Woo Kung Fu & Wushu Academy”.

 

E-mail: kleodian@yahoo.co.uk

 

Renato Gjini

 

Ka një eksperiencë të gjatë në Artet Marciale prej 15 vjetësh.

Nga viti 1996 – 1999 ka praktikuar Arte marciale si: Goju Ryu dhe Action American Karate.

Nga viti 1999 e më pas ka praktikuar Kung Fu/Wushu (Arte Marciale Kineze) në disa disiplina si:

Chin Woo Kung Fu, Shaolin Kung Fu Chan, Wushu Moderne, San Shou-Sanda-Kickboxing dhe Tai Chi.

Ka marë pjesë me medalje të Argjendë në Kampionatin Kombëtar (BCCMA) të Wushu- Angli, në San Shou, në 2004-ën.

Ka marë pjesë në Kampionatin e 9- Botëror të Chin Woo në 2006-ën, në Angli, në taolu me Nan Quan, Nan Dao, Nan Gun.

Ka marë pjesë në turneun SENI07, në 2007-ën, në Wushu taolu në Nan Quan.

Certifikuar si Tranier (Coach) i Nivelit 2, në 2005-ën.

Gjatë kësaj kohe ka dhënë mësim dhe ka marë pjesë në seminare në Angli dhe Shqipëri.

Disa nga shkollat ku është stërvitur janë:

Shaolin Temple UK nën Shifu Shi Yanzi dhe Shifu Shi Yanlei

UK Chin Woo  Athletic Association

Yidao Wushu Liondance

Dreaming Dragon

E-mail: renatogjini@gmail.com